Sunday, January 22, 2006

SAĞLIKLI BESİN: BALIK

Kuş gribi yüzünden tavukyiyemiyoruz. İleride kolestrol problemi yaşamamak için de kırmızı et tüketimini minimalize etmiş durumdayız. Bu durumda sofralarımızın baş tacı konumuna Balığı oturttuk. Bizim bugün masamızı süsleyen balık "Tirsi" balığı ızgarada enfes oldu doğrusu. Yanında da güzel bir yeşil salata "evet bugün sağlıklı beslendik"dedirtti hepimize. Haydi daha çok balık tüketelim daha sağlıklı proteinlenelim:)

2 comments:

akçahan said...

Bilgisayarımın başına oturdum ve yorumları açtım ve ismi gördüm, Şefika... Yıllardır görüşemediğim bir arkadaşımdan haber almışcasına mutlu oldum. Kalpten kalbe kısa bir anda giden derin bir yol muydu bu bilmem. Bugün kızkardeşimle birlikte tekrar baktım bloğuna. Yazış tarzı çok hoşuma gitti bu hanımın yorum bıraktım ama yaklaşık iki aydır güncellenmemiş okur mu ki dedim. O da evet abla güzelmiş kimbilir belki devam eder diyerek kapattık. Hatta blog ismini tam bulamadım ve favori müziği al yazmalımdan arayalım diyerek bulduk ikinci kez. 3. yavrunuz hayırlı büyüsün inşallah. Çocuklarınızı öpüyorum, görüşmrk dileği ile sevgiyle ve hoşçakalın.

sefika said...

merhabalar Akçahan :) ne kadar mutlu oldum bu yorumu okuyunca anlatamam. yazılarımın okunduğunu hele hele beğenildiğini duymak ne kadar güzel. Çok teşekkür ederim. Sizden aldığım bu heyecanla yazılarıma kaldığım yerden devam sağolun. iyi dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim. İnşallah hepimizin yavruları hayırlı evlatlar olurlar. Tekrar görüşmeyi diliyorum sevgiler